SATTUMALTA SVIITTI JA HELSINGIN HEITTÄMÄLLÄ HIENOIN HOTELLI - KLAUS K


Kuten valtaosa mun juttuja kuunnelleista tietää, meillä on ollut viime aikoina mielettömiä kokemuksia keikoilta ja hotellleista. Mutta kirkkaasti mun elämän siistein hotellikokemus oli meidän lempparissa, Kämp -ketjun Klaus K:ssa, nyt kuunvaihteessa. Odotettiin kuukausia hotellivarauksen päivää, sillä Ghostin keikkareissulla tämä hotelli, sen asiakaspalvelu, huone ja aamupala teki meihin lähtemättämän vaikutuksen, mutta sisään kirjautuessa meitä odotti kunnon yllätys.

Meidän huone oltiin päivitetty astetta parempaan, ja kohta avattiin Sky Loft huoneemme ovi kuudennessa kerroksessa. Mun suusta tais päästä ensimmäisenä pitkä: "siis mitä helvettiä" ja vähän aikaa katsottiin vuoroin toisiamme ja huonetta. Ihan uskomaton! Vuode oli korotettu ja näin korostettu osa huonetta, ikkunasta maisemat olivat Bulevardille, itseasiassa aina Rautatieasemalta Tuomiokirkkoon ja kauempana erottuviin Linnanmäen kiemuroihin. 

Huoneessa laadukasta oli kaikki aina minibaarin viineistä kylpyhuoneen piparmintun tuoksuisiin hiustuotteisiin. Asiakaspalvelu on silti korotettava hotellin parhaisiin puoliin, henkilökunta oli sekä kirjautuessa, ohi kulkiessa että aamupalalla kohteliasta, aktiivista ja asiakkaan hyvinvoinnista kiinnostuneita. 

Henkilökohtaisen hotellista tekevät myös sen personoidut tervehdykset. Edelliskerralla meitä odotti kiitos siitä että valitsimme hotellin vuosipäivämme viettoon, tällä kerralla käsinkirjoitettu tervehdys, jossa toivotettiin myös hyvää Slipknotin keikkaa! Tuli olo, että hotellissa ollaan kiinnostuneita ja tiedetään oikeasti ketä asiakkaat ovat ja että meidän viihtyvyytemme oli hotellille tärkeää.

Ainakin sky loft huoneille kuului myös kulku seuraavan kerroksen kattoterassille, johon kuului lämmitetty lasitettu huone pöytineen ja juomatarjoiluineen, sekä Helsingin ylle levittyvä ulkoilmaterassi. Hetken ajan vieraillullamme kattoterassilla kuvattiin ruotsinkielistä ohjelmaa, mutta se ei häirinnyt vierailuamme lainkaan. 

Hotelli sijaitsee Bulevardi 2-4:ssä, alle 700m päässä Rautatieasemalta. Sijaintia parantaa entisestään Sky loft - huoneiden oma sisäänkäynti.


Tuskin yllättää että aamiaiselta ei jäänyt kuvattavaa - aamiaissali oli miellyttävän suuri ettei tunnelma ollut ahdas, erityisruokavaliot -keliakia, maidoton- oli huomioitu erinomaisesti eikä kontaminaatioita tarvinnut pelätä. Ainakin valtaosa tarjoittavista oli käsintehtyä, mieheni rakastui leipiin, juustoihin ja leikkeleisiin, kun taas itse kaipaan yhä aamupalan chia-vadelma-jogurtteja ja runsasta hedelmätarjoilua!

Hotellin sijainti oli meidän tarkoituksellemme kuin lottovoitto, sillä olimme Hartwall areenan käytävältä hotellihuoneessamme alle puolessa tunnissa, mikä oli pelastus metallikeikalla syntyvän niska- ja päänsäryn takia. Hahaha.

Hauskana lisänä toimi huoneen taustamusiikki, jos jotain parannettavaa olisi niin se voisi ehkä olla lähempänä metallia kuin hissimusiikkia.

Että hei, me ollaan tulossa Helsinkiin ainakin Prideen, maksansiirron kontrolliin ja Max Raaben keikalle kesällä, oliskohan meillä taas kaikkia aisteja hivelevä Klaus K reissuputki edessä?


Onhan sulla blogin uudet Facebook sivut hallussa? Klikkaa itsesi mukaan ettei jää mitään näkemättä!

Kommentit